Cégeknek

Az elmúlt évek során jelentős változást fedezhetünk fel vállalati környezetben is az egészséghez való hozzáállásban mind munkavállalói, mind munkáltatói oldalról. 

 

A munkáltatók számára egyre jelentősebb értéket képvisel a hosszútávon egészséges, aktív, lojális munkavállaló. Ezzel párhuzamosan a munkavállalók szemében is felértékelődtek azok a munkáltatók, akik kiemelt figyelmet fordítanak munkavállalóik egészségére, aktívan támogatva őket az egészség megőrzéséhez és az esetleges betegségek gyors, hatékony kezeléséhez való hozzáférésben.

Lépjen szintet munkavállalói egészségének támogatásában

Egy nemrég lezárult -HR szakemberek válaszait alapul vevő- kutatás alapján napjainkban a munkabért követően, a képzési támogatásokkal szoros versenyben a harmadik legfontosabb juttatási formaként az egészséget támogató juttatás végzett. 

A toborzásért és vállalati kultúráért felelős szakemberek maguk is fontosnak tartják, hogy a munkáltatók juttatási palettáján – a megfelelő szitű bérezés mellett- elérhető legyen munkáltatói célokhoz illeszkedő, egészségcélú juttatás is.

Ezen igényeket figyelembe véve állítottuk össze munkáltatókat célzó egészségügyi szolgáltatási csomagjainkat.

FOGLALKOZÁS-EGÉSZSÉGÜGY

 Jogszabály által előírt

EGÉSZSÉGNAP

Szűrőprogram céges helyszínen

MENEDZSERSZŰRÉSEK

 Rendszeres szűrés kulcsembereknek

EGÉSZSÉGKÁRTYA PROGRAMOK

Bízza a választást munkavállalójára

KOMPLEX NAGYVÁLLALATI CSOMAG

Teljeskörű gondoskodás elsőbbségi időpontokkal

Árváltozás

2023. június 1-től áraink megváltoznak! Bővebb információért keresse Kollégáinkat telefonon, e-mailben vagy személyesen a Csimborasszó Egészségügyi Központ recepcióján!

myCSIMBORASSZÓ - Kezünkben az egészség

A myCsimborasszó alkalmazással minden egyszerűvé válik. Bízza rá magát, bízza ránk magát!