Miben segíthet az instrumentális manuálterápia?

A Richellis eszközök egyedi. anatómiailag illeszkedő formáinak és anyagának kialakítását sokéves kutató munka és fejlesztés előzte meg, 2008 óta egyre szélesebb körben alkalmazzák a fizioterápia területén.

Ezen egyedi eszközök segítségével a fizioterapeuta pontosabban, alaposabban tud kezelést végezni a lágyrészek mélyebb szöveti rétegeiben is úgy, hogy közben nem okoz szükségtelenül nagy fájdalmat. A Richelli eszközök anatómiailag illeszkednek a kezelendő területhez, így a 3D-ben történő hatás jól érvényesül.

Amiben segíteni tudunk

golfkönyök
izomszakadás
izomletapadások
krónikus izomfájdalmak
gerincproblémák
derékfájdalom
izomsérülés
teniszkönyök
szalagszakadás
mozgásbeszűkülés
kéztőalagút szindróma
hanyag tartás
csípőfájdalom
hátfájdalom

Szakembereink

Mire számíthatunk a kezelés során?

A terapeuta a Richelli eszközök segítségével célzott nyomást gyakorol a kialakult trigger pontokra.

Gyakori kérdések

  • Miért javasoljuk a jelentkezést az instrumentális manuálterápiára?

    Az instrumentális manuálterápia fájdalmat csillapít, javítja a szövetek közötti elmozdulást, hat a vér és nyirokkeringésre és jól alkalmazható a fájdalmas trigger pontok kioldásánál.

Időpontfoglalás

Időpontfoglalás kizárólag telefonon, e-mailben vagy személyesen lehetséges!

Magazin

Kapcsolódó szakmai tartalmak

Egy 10 évvel ezelőtti cikk szerint Japánban több felnőtt pelenka fogyott egy év alatt, mint gyermekpelenka. Az idősödő társadalom velejárója, hogy nő az inkontinenciában szenvedők száma, hisz 85 éves kor felett az emberek...
A vérvétel szorongást keltő helyzetet jelenthet mind a gyermek, mind a szülő számára. Döntően befolyásolja a gyermek viselkedését a szülő hozzáállása. Ha a gyermek azt látja, hogy a szülő maga is bizonytalan, fél, izgul,...

Árváltozás

2023. június 1-től áraink megváltoznak! Bővebb információért keresse Kollégáinkat telefonon, e-mailben vagy személyesen a Csimborasszó Egészségügyi Központ recepcióján!

myCSIMBORASSZÓ - Kezünkben az egészség

A myCsimborasszó alkalmazással minden egyszerűvé válik. Bízza rá magát, bízza ránk magát!