Szülésfelkészítő

A tudatos szülővé válás

Miben segítünk a szülésfelkészítő során?

A várandósság rengeteg kérdést felvet a kismamák körében. Szülésfelkészítő szakemberünk korrekt és érthető módon mondja el, hogy a kismamák mire számíthatnak a vajúdás, szülés során a kórházban. A leendő apukák felkészítését is fontosnak tartjuk, hogy legyen róla egy képük, mi vár rájuk a nagy napon, hogyan tudják támogatni a vajúdót.

A várandósság 30-32 hetében érdemes a felkészítő tanfolyamon részt venni. Beszélgetünk a várandósságról, szülésről, császármetszésről, szoptatásról. A munkát gyógytornász, szoptatási tanácsadó, szakorvos, és egy területi képviselő is segíti, aki az őssejt terápia lehetőségeit mondja el.

Amiben segíteni tudunk

A várandósság 30-32. hetétől minden várandós
számára ajánlott felkészítő tanfolyam.

Szakembereink

Mire számíthatunk a szülésfelkészítő tanfolyam során?

A szülésfelkészítőn beszélgetünk a várandósságról, szülés folyamatáról, a császármetszésről, a szoptatásról. A munkát összetett szakdolgozói gárda támogatja, így egy-egy alkalom során jelen van többek között gyógytornász, szoptatási tanácsadó, szakorvos. Az eddigi gyakorlat szerint a foglalkozások hetente egy alkalommal, általában péntekenként 16:30-kor kezdődnek és kb. 120 percig tartanak. (A következő tanfolyam indulásáról e-mailben tájékoztatjuk az érdeklődőket a pontos kezdés előtt kb. 1 héttel, majd arra a levélre válaszolva kell megerősíteni a jelentkezést.)

Gyakori kérdések

  • Mi a teendő kételyek esetén?

    Aggályok és kételyek esetén a hat alkalom mindegyikén lehetőséget biztosítunk a kérdések tisztázására. Szakembereink készséggel állnak a kismamák és leendő apukák segítségére, forduljanak feléjük bizalommal!

Időpontfoglalás

Jelentkezéshez töltse ki az alábbi űrlapot!

Magazin

Kapcsolódó szakmai tartalmak

Árváltozás

2023. június 1-től áraink megváltoznak! Bővebb információért keresse Kollégáinkat telefonon, e-mailben vagy személyesen a Csimborasszó Egészségügyi Központ recepcióján!

myCSIMBORASSZÓ - Kezünkben az egészség

A myCsimborasszó alkalmazással minden egyszerűvé válik. Bízza rá magát, bízza ránk magát!