Felkészülés és biztonság

A műtőblokk valamennyi munkatársával együtt szeretnénk a műtéttel kapcsolatos aggodalmait eloszlatni és bízunk benne, hogy olyan megelégedéssel távozik intézményünkből, mint amilyen körültekintéssel műtéti munkacsoportunk ellátja Önt!

Hogyan garantáljuk, hogy a Pácienst biztonságos környezet vegye körbe?

Korszerű és a betegbiztonságot maximálisan előtérbe helyező, egyszer használatos műtéti egységcsomagokkal, gyógyászati anyagokkal dolgozunk.

Munkánk során 6K és 7K felbontású laparoscopos, illetve arthroscopos tornyot használunk, amely alkalmas a hasüreg, illetve izületek tükrözéses módszerrel végzett beavatkozásaihoz.

A gyógyászati- és varróanyagok területén szintén a nyugat-európai piacról importált termékek beszerzése volt a cél, ezáltal is törekedve a betegbiztonságra.

A műtőblokk munkájában a műtéteket végző orvosokon kívül szakképzett műtős-szakasszisztensek, műtőssegédek, aneszteziológus (altató) asszisztensek és fertőtlenítő-sterilező munkatárs (a steril anyagok biztosításában van szerepe) mind azon dolgoznak, hogy a hozzánk forduló Páciensek elégedetten távozzanak a műtéti beavatkozás után.

Hogyan készülhet fel a műtétre?

A műtétet megelőzően a műtétre váró Páciens részletes vizsgálatokon (ezek általában: vérvétel, EKG készítése, mellkas-röntgen) esik át, melyek a műtét biztonságát szolgálják.

A műtétre a leletek birtokában, meghatározott időben kell érkezni, jelentkezni a Csimborasszó Egészségügyi Központ recepcióján kell.

Tekintettel arra, hogy a műtőblokkba saját ruházat nem kerülhet be - a higiénés rend betartása miatt - a műtétre váró Páciens egyszer használatos betegruhába öltözik, és ebben kerül a műtőbe.

Altatásban végzett beavatkozások után a Páciens a műtőblokk területén lévő ébredő helyiségbe kerül, ahonnan a teljes ébredést követően szállítjuk vissza a betegszobába.

Árváltozás

2023. június 1-től áraink megváltoznak! Bővebb információért keresse Kollégáinkat telefonon, e-mailben vagy személyesen a Csimborasszó Egészségügyi Központ recepcióján!

myCSIMBORASSZÓ - Kezünkben az egészség

A myCsimborasszó alkalmazással minden egyszerűvé válik. Bízza rá magát, bízza ránk magát!