Mit érdemes tudni a Speciális Testképző Gimnasztikáról?

A Speciális Testképző Gimnasztika, a testből kihozható maximum technikája, ahogy ezt Dévény Anna fogalmazta, segítségével ki-ki a saját aktuális mozgásállapotáról indulva járhat a mozgásfejlesztés útján és haladhat a saját Csimborasszója felé.

Ez a gimnasztika az analízis és szintézis útján haladva alakítja ki a harmonikus mozgást. Harmonikus mozgás alatt a tudatos, pontos, célszerű és gazdaságos mozgásvégzést értjük. Ez a mozgásfejlesztő módszer magába foglalja a koordináció, az erő, az ügyesség, az állóképesség, a figyelem és koncentráció fejlesztését. Az Speciális Testképző Gimnasztikai órákon a mozdulatokat, mozgásokat részelemire bontjuk, majd kidolgozzuk, egyre komplexebb mozgásformába építjük.

Amiben segíteni tudunk

rehabilitáció részeként
hétköznapi kihívásokkal szemben való felvérteződésre
egészségfejlesztő célzattal
professzionális mozgást végzők esetében

Szakembereink

Mire számíthatunk a foglalkozás során?

Ezeken az órákon magunkra összpontosítva, tudatosítva mozgásainkat, mozdulatainak folyamatos fejlődésen megy keresztül az izom, ín, és fascia (izompólya) rendszer. A módszer mozgatórendszerünk egészére hatva javítja egészségi állapotunkat.

Gyakori kérdések

  • Miért nem elég egy alkalommal részt venni a kezelésen?

    A terápia csak akkor hatékony, ha rendszeresen és hosszú távon alkalmazzák, és szoros együttműködésre van szükség a beteg és a terapeuta között. A terápia eredményeit rendszeres kontrollvizsgálatokkal kell ellenőrizni.

Időpontfoglalás

Időpontfoglalás kizárólag telefonon, e-mailben vagy személyesen lehetséges!

Magazin

Kapcsolódó szakmai tartalmak

Simonné Pungor Mária, a Csimborasszó elmúlt hat évében DSGM szak-gyógytornászként és egészségfejlesztőként sok-sok embernek nyújtott segítő kezet a szó szoros és átvitt értelmében is. Marcsi (ahogy mindenki szólítja) már...

Árváltozás

2023. június 1-től áraink megváltoznak! Bővebb információért keresse Kollégáinkat telefonon, e-mailben vagy személyesen a Csimborasszó Egészségügyi Központ recepcióján!

myCSIMBORASSZÓ - Kezünkben az egészség

A myCsimborasszó alkalmazással minden egyszerűvé válik. Bízza rá magát, bízza ránk magát!