Miben segíthet a tartásjavító torna?

A tartásjavító torna elsősorban, de nem csak a hanyag tartású gyermekek számára nyújt mozgás lehetőséget. Fontos a helyes testtartás kialakítása, tudatosítása, amihez szükséges a megfelelő izomzat, ez minden mozgásunk alapja.

Ez a fejlesztő foglalkozás lehetőséget biztosít mindenkinek a saját állapotában lehetséges maximum elérésére. A torna nyomán javul a fizikai teljesítmény, a helytelen tartásminták korrigálódnak, optimális ízületi terhelés jön létre, testünk felett önkontroll, tudatos korrekció jön létre. A torna során a legfontosabb feladat a MEGELŐZÉS.

Amiben segíteni tudunk

jó közérzet biztosítása
izomegyensúly helyreállítása
sérülések megelőzése
túlterhelés megelőzése
harmonikus mozgás kialakítása
pozitív mozgásélmény

Szakembereink

Milyen gyakorlatokat alkalmazunk a torna során?

A torna nagyon összetett, ezért mindenképpen érdemes szakemberhez fordulni panasz esetén. Néhány példa:

Gyakori kérdések

  • Hogyan lehet bejelentkezni a tornára?

    Kérjük, hogy az első alkalomra a recepción keresztül, telefonos vagy e-mailes megkeresés alapján kérjen időpontot, hogy panaszával a megfelelő szakemberhez irányítsuk. A szakemberünkkel történt első találkozást követően az újabb kezelések időpontjai már online foglalhatók.

Időpontfoglalás

Magazin

Kapcsolódó szakmai tartalmak

A Humán papillomavírus (rövidítve HPV, vagy más néven emberi papillomavírus) egy DNS-víruscsoport, mely szexuális kontaktus útján terjed és daganatos elváltozásokat okozhat a bőrön és a nyálkahártyával fedett testrégiókban....

Árváltozás

2023. június 1-től áraink megváltoznak! Bővebb információért keresse Kollégáinkat telefonon, e-mailben vagy személyesen a Csimborasszó Egészségügyi Központ recepcióján!

myCSIMBORASSZÓ - Kezünkben az egészség

A myCsimborasszó alkalmazással minden egyszerűvé válik. Bízza rá magát, bízza ránk magát!