GINOP_PLUSZ-1.2.3-21-2022-03497

„A Vas-Oxy Kft. szombathelyi magán egészségügyi központjának szintlépése”

GINOP_PLUSZ-1.2.3-21-2022-03497

Vas-Oxy Egészségügyi Korlátolt Felelősségű Társaság 2022.10.27-én pályázatot nyújtott A mikro-, kis- és középvállalkozások modern üzleti és termelési kihívásokhoz való alkalmazkodását segítő fejlesztések támogatása a leghátrányosabb helyzetű régiókban című, be GINOP_PLUSZ-1.2.3-21 kódszámú felhívásra.

A Kedvezményezett neve: Vas-Oxy Egészségügyi Kft.

A Projekt megvalósítás maximális elszámolható összköltsége: 178 316 263 Ft

A támogatás intenzitása: 50,00 %

Az igényelt támogatás: 89 158 131 Ft.

A fejlesztés tárgya, célja:

A fejlesztés keretében kapacitásbővítést és a Vas-Oxy Kft. szombathelyi magán egészségügyi központjának szintlépését kívánjuk elérni az alábbi tartalomi elemekkel:

Infrastruktúra fejlesztés (parkoló és járdaépítés),

Eszközbeszerzés (egynapos sebészeti műtétek elvégzéséhez sterilizáló eszközök beszerzése),

Felhőszolgáltatás (betegnyilvántartó felhő alapú szoftver),

Tanácsadás: Szervezet-folyamat-és menedzsmentfejlesztés, arculatépítés),

Megújuló energia (100 kWp teljesítményű napelem rendszer kiépítése)

A projekt tartalmának részletes bemutatása:

A fejlesztés keretében kapacitásbővítést kívánunk elérni az alábbi tartalommal:

Infrastruktúra fejlesztés: A jelentős betegforgalmi növekedés miatt a megnövekedett autós – és gyalogosforgalom térbeni szétválasztása indokolt. Vállalkozásunk 2016 őszén indult, akkor még évi 700 beteget fogadtunk, jelenleg 15 000 pácienst fogadunk évente.Ezért egy nagy befogadó képességű parkoló, és a járóbeteg forgalmat kiszolgálni tudó, megfelelő térvilágítással rendelkező járda kialakítását tervezzük.

Új szolgáltatásként szeretnénk bevezetni az egynapos sebészeti műtétek elvégzését: kéz- és lábsebészeti, bőrgyógyászati, kis érsebészeti, általános és ortopéd-sebészeti beavatkozások, illetve ízületbe adott injekciók. A magas sterilitási igényű beavatkozásokhoz elengedhetetlen saját sterilizáló egység létrehozása, ahol a sterilizálás komplett folyamatát – eszközmosás, fertőtlenítés, szárítás, csomagolás, sterilizálás – egymással összefüggő rendszerben az eszközök transzportja nélkül tudjuk elvégezni. Ez úgy biztosítható, ha magánklinikánk rendelkezésére állnak az ezt végző gépek. A jelenlegi kisebb sebészeti beavatkozásokhoz használt eszközök egy része egyszer használatos, feleslegesen veszélyes hulladékot termel, másik része pedig bérsterilizálással került felhasználásra alkalmas állapotba, amely nem gazdaságos. Korábban nem rendelkeztünk sterilizáló helyiségekkel. A fentiek megvalósítása szakmai szintlépést, jelentős árbevétel-növekedést és munkahely teremtést jelent

1. Getinge WD 46-5 Műszermosogató: a nagyobb sebészeti eszközök mosását, öblítését szárítását végzi. A közepesen nagy szennyeződéseket távolítja el.

2. Fóliahegesztő: a száradást követően az eszközöket speciális fóliázással szükséges ellátni, amibe indikátor egy csík is belekerül, ezzel együtt, lehegesztve, csomagolva kerülnek az eszközök a sterilizáló készülékekbe. Az indikátor elszíneződése jelzi a megfelelő sterilitást

3. Fóliavágó és tekercsadagoló:eszközök becsomagolásához kell

4. Gőzsterilizáló berendezés:magas nyomású gőz alkalmazásával sterilizálnak csomagolt vagy csomagolatlan eszközöket

5. Plazmasterilizáló készülék:alacsony hőmérsékleten hőérzékeny eszközöket sterilizál

7. Ultrahangos műszertisztító: microszennyeződéseket távolítja el

Felhőszolgáltatás: A Microsoft 365 Vállalati standard szoftvercsomag, GDPR-nak megfelelő tárhely szolgáltatás és levelező rendszer.

A HEALZZ2 betegnyilvántartó felhő alapú szoftver integrálja az adatbázishoz tartozó CRM, ügyfélkapcsolat kezelési funkciókat.

Tanácsadás: központi eleme a márka és arculat-építés: növekvő betegforgalmunk optimalizálása érdekében arculatunk egyesítése, márkaépítés.

Szervezet-,folyamat-és menedzsmentfejlesztésre vonatkozó tanácsadást is szeretnénk a projekt keretében igénybe venni.

A napelem rendszert (100 kWp teljesítményű, Trina Solar monokristályos TSM-DE08M(II) típus és Huawei SUN 2000-100KTL-M1 inverter) az energiaigény fedezésére kívánjuk hasznosítani.

A projekt fizikai befejezésének határideje: 2023.12.19.

Árváltozás

2023. június 1-től áraink megváltoznak! Bővebb információért keresse Kollégáinkat telefonon, e-mailben vagy személyesen a Csimborasszó Egészségügyi Központ recepcióján!

myCSIMBORASSZÓ - Kezünkben az egészség

A myCsimborasszó alkalmazással minden egyszerűvé válik. Bízza rá magát, bízza ránk magát!