Lökéshullám-terápiával a sérült szövetek újraépítéséért

A rendkívül makacs talpi és sarokfájdalom, továbbá az ugrótérd, a tenisz- és golfkönyök, az ínhüvelygyulladások, kezelésére mind-mind kiváló eredménnyel alkalmazható a lökéshullám terápia.

A hozzánk fordulók közül ugyancsak sokan bajlódnak az izmok eredésének és tapadásának fájdalmával és a túlterheléses kórképek, meszesedések is sokaknak okoznak gondot, és akkor a derékfájásról és a szintén gyakori vállpanaszokról még nem is beszéltünk. A felsoroltak mellett a lökéshullám bizonyos sportsérüléseknél és az elhúzódó törésgyógyulásoknál is hatékony terápiás eszköz. Akusztikus hullámformaként a lökéshullám ugyanis nagy energiát szállít a fájdalmas területekre. Az energiaközvetítés hatására az érintett szövetekben különböző reparációs, regenerációs és fájdalomcsillapító folyamatok indulnak meg. A lökéshullámok beindítják a test öngyógyító mechanizmusait, élénkítik az anyagcsere folyamatokat és felgyorsítják a vérkeringést.

A Csimborasszó Egészségügyi Központ által használt, forradalmian új technikát alkalmazó Storz Medical készülékeknél a hullámokat a kezelőfejben lévő apró fémdarab kelti, melyet a kezelőfej közvetít a kezelendő terület felé.

A kezelések időtartama 10-15 perc. A diagnózis és a panaszok függvényében a gyógyítómunka 3-5 kezelést feltételez. A lökéshullám kezelést a Csimborasszó Egészségügyi Központban dr. Hepp Balázs ortopéd-traumatológus szakorvos, Veilinger-Cséber Anna gyógytornász és Váradi Gábor gyógymasszőr végzik.

Kapcsolódó szakterületek

Árváltozás

2023. június 1-től áraink megváltoznak! Bővebb információért keresse Kollégáinkat telefonon, e-mailben vagy személyesen a Csimborasszó Egészségügyi Központ recepcióján!

myCSIMBORASSZÓ - Kezünkben az egészség

A myCsimborasszó alkalmazással minden egyszerűvé válik. Bízza rá magát, bízza ránk magát!