Éder-Kocsis Éva

fejlesztés és rehabilitáció
gyógytornász – fizioterapeuta

Bemutatkozás

2001-ben végeztem gyógytornászként a PTE- Zalaegerszegi Karán, majd 2006-ban a Dévény Anna Alapítványnál DSGM szakgyógytornászként. 2012-ben ismerkedtem meg a Nemzetközi Csecsemőmasszázs Egyesület oktatói tanfolyamával, melyet sikeresen teljesítettem, azóta tartok tanfolyamokat szülőknek. Négy gyermekemen magam is használom az ott tanultakat a mai napig, hiszen hosszú időre szóló tudást kaptam.

Hálás vagyok, hogy olyan területen dolgozom, ahol annyi féle lehetőség van a segítésre és ahol továbbadhatom a tudásomat az anyukáknak.

Éder-Kocsis Éva DSGM szakgyógytornász 2015 novembere óta erősíti a Csimborasszó csapatát. Elhivatott a Dévény-módszer iránt, ami mellett számos további képzésen és tanfolyamon is gyarapította tudását.
Szabadidejében -már amennyire egy négy gyermekes édesanyának szabadideje lehet- szívesen jógázik, olvas, kirándul. Gyermekkora óta nem lankadó állatszeretete megnyilvánulásaként sokat simogatja a család kutyáját és macskáját.

További tudnivalók

DSGM szakgyógytornász
Babamasszázs oktató
Lovasterapeuta
Loveyourbelly tréner
Craniosacralis terapeuta
Gyerekjóga oktató
Dorn terapeuta

Kapcsolódó cikkek

Éder-Kocsis Éva DSGM szakgyógytornász 2015 novembere óta erősíti már a Csimborasszó csapatát. Elhivatott a Dévény-módszer iránt, ugyanakkor számos más képzésen és tanfolyamon is gyarapította tudását.  Tizenévesen még...

Árváltozás

2023. június 1-től áraink megváltoznak! Bővebb információért keresse Kollégáinkat telefonon, e-mailben vagy személyesen a Csimborasszó Egészségügyi Központ recepcióján!

myCSIMBORASSZÓ - Kezünkben az egészség

A myCsimborasszó alkalmazással minden egyszerűvé válik. Bízza rá magát, bízza ránk magát!