Új szakembereket köszönthetünk csapatunkban

Az április ismét a csapatunk bővülését hozta; kollégáink között köszönthetjük immár Dr. Soltész Ingrid ortopéd szakorvost, Dr. Baranyai Marietta belgyógyász-diabetológust, illetve Dr. Varga Máté gasztroenterológust is.

 Dr. Soltész Ingrid ortopédiai szakrendelésének felkeresése nemcsak azoknak ajánlott, akik sérülést szenvedtek, hanem azoknak is, akik krónikus mozgásszervi problémákkal küzdenek, vagy akiknek fájdalmai vannak az ízületekben, hátban vagy a nyakban. Az ortopédiai szakrendelésen végzett korai diagnózis és kezelés lehetővé teszi a betegségek és a sérülések hatékony kezelését, és segíti a betegeket a fájdalom és mozgáskorlátozottság csökkentésében.

Dr. Soltész Ingrid a felnőtt betegeknek segít diagnosztizálni és kezelni a problémákat, javítani a mozgékonyságot, a stabilitást és az életminőséget.

Magyarországon az elmúlt években jelentős növekedés tapasztalható a cukorbetegek számában. A legfrissebb adatok szerint (2020) Magyarországon közel 1 millió ember él cukorbetegséggel. Közülük kb. 800 000-en 2-es típusú cukorbetegségben, míg a 1-es típusú cukorbetegek száma a teljes cukorbeteg populáció 10 százalékát teszi ki.

Dr. Baranyai Marietta segít a cukorbetegeknek megérteni a betegségüket és annak kezelését, valamint a megfelelő gyógyszerek és életmódbeli változtatások kiválasztását. 

A gasztroenterológia szakterülete egyre fontosabbá válik rohanó világunk egészségtelen táplálkozási szokásai következtében. A kialakuló emésztőszervi panaszok, az ételallergia, illetve intolerancia előfordulási arányának jelentős emelkedése is e terület kiemelt jelentőségét igazolja. 

Dr. Varga Máté gasztroenterológus szakrendelése segítséget nyújt az imént felsorolt problémákra.

Kapcsolódó szakterületek

Árváltozás

2023. június 1-től áraink megváltoznak! Bővebb információért keresse Kollégáinkat telefonon, e-mailben vagy személyesen a Csimborasszó Egészségügyi Központ recepcióján!

myCSIMBORASSZÓ - Kezünkben az egészség

A myCsimborasszó alkalmazással minden egyszerűvé válik. Bízza rá magát, bízza ránk magát!