Kedves Betegeink, Vendégeink, Kedves Szülők!

Az elmúlt napok eseményei és hírei miatt sajnálattal tapasztaljuk azt a jelenséget (ami ugyan korábban is meglévő probléma volt, de mos fokozottabban érzékeljük), hogy az előzetesen lefoglalt időpontban nem jelennek meg betegeink.
Ezidáig is nagy toleranciával kezeltük a lemondásokat, elvétve érvényesítettük a foglalási szabályzatban leírt térítési kötelezettségeket, de nyomatékosan szeretnénk kérni, ha nem tudnak megjelenni az Önöknek vagy gyermeküknek fenntartott időpontban, akkor értesítsenek bennünket, mert szakembereink várják Önöket!
Véleményünk szerint az egymás iránti tisztelet megköveteli azt a minimális odafigyelést, hogy a lemondást jelezzék felénk és ne várjunk senkit feleslegesen. Ezáltal adjunk lehetőséget azoknak, akik napokat, heteket várnak egy-egy előjegyzési időpontra, mert ilyen esetben ők előbb jutnának ellátáshoz.
Az értesítéseket nem csak telefon várjuk, küldhetik e-mailben vagy sms-ben is. (Elérhetőségeink: info@csimborasszo-haz.hu, +3630/450-5649)

Kapcsolódó szakterületek

Árváltozás

2023. június 1-től áraink megváltoznak! Bővebb információért keresse Kollégáinkat telefonon, e-mailben vagy személyesen a Csimborasszó Egészségügyi Központ recepcióján!

myCSIMBORASSZÓ - Kezünkben az egészség

A myCsimborasszó alkalmazással minden egyszerűvé válik. Bízza rá magát, bízza ránk magát!