Nem csak gyermekek ortopéd-traumatológus orvosa

‘- Azt szoktam mondani, hogy hozzám 0-tól 120 éves korig jöhetnek a páciensek, a kicsik mellett  bejelentkezhet a nagyi is a rendelésre – oszlat el azonnal egy tévhitet (mely szerint csak gyermekekkel foglalkozik) dr. Hepp Balázs, a Csimborasszó Egészségügyi Központ ortopéd-traumatológus szakorvosa, aki szerint talán azért maradhatott meg ez sokak fejében, mert központunk gyermekgyógyász szakrendelésekkel és kezelésekkel indult 2015-ben.

Dr. Hepp Balázzsal 2017 óta heti három alkalommal (hétfő-szerda-csütörtök) találkozhatnak a betegek a Csimborasszóban.

– Jelenleg nagyjából fele-fele arányban vannak felnőttek és gyermekek a pácienseim között. Központunkban beteg-szempontból megvalósul az az ideális helyzet, hogy legtöbbször azonnal el tudjuk végezni a képalkotó diagnosztikai vizsgálatok szinte teljes spektrumát, rendelkezünk röntgen és ultrahang gépekkel, és már az MRI-re sem kell sokat várnunk.  Ráadásul, kiváló összhangban dolgozunk együtt a társszakmákkal, nyugodt szívvel tudjuk a kollégákhoz irányítani a betegeket, ha az indokolt – emeli ki dr. Hepp Balázs, aki egy nagy kanyarral érkezett Szombathelyre, hiszen gyöngyösi fiúként került a pécsi orvostudományi egyetemre, annak elvégzése után költözött városunkba, hogy aztán a Markusovszky kórházban szerzett tapasztalatokat Székesfehérváron szakvizsgával fejelje meg, később Németországban pedig olyan speciális csípő- és térd műtéti eljárási technikákat sajátíthasson el, amelyek  akkoriban (2016-17) még Magyarországon sem voltak elérhetőek.

Másfél év németországi munka után tértek végül vissza feleségével és gyermekeivel Vas megyébe, s választottak maguknak új otthont.

Dr. Hepp Balázs sportrajongó, amatőr sportoló, legközelebb a szívéhez a triatlon, kézilabda, kosárlabda és a jégkorong állnak, 8 éves fia utóbbi sportágat űzi – 12 éves lánya inkább humán beállítottságú -, Balázs szurkolóként lehetőség szerint mindig jelen van a Szombathelyi Pingvinek utánpótlás jégkorong mérkőzéseken és – amennyiben szükséges – hivatását gyakorolva segíti a sérült játékosokat.

Hobbija a barkácsolás, autodidakta hobbiasztalosnak tartja magát, imád fúrni-faragni, választott hivatása és kedvenc időtöltése is manuális szakma, fa, vagy csont, mindkettő alakítása, formálása megköveteli a kézügyességet és az odafigyelést, teszi hozzá.

Kapcsolódó szakterületek

Árváltozás

2023. június 1-től áraink megváltoznak! Bővebb információért keresse Kollégáinkat telefonon, e-mailben vagy személyesen a Csimborasszó Egészségügyi Központ recepcióján!

myCSIMBORASSZÓ - Kezünkben az egészség

A myCsimborasszó alkalmazással minden egyszerűvé válik. Bízza rá magát, bízza ránk magát!